torsdag den 6. september 2012

Her bor vi

Vores lejlighed ligger på en indfaldsvej til Moshi centrum. Boma Road hedder den (til de, som har læst Ejersbo-trilogien og kender Moshi som deres egen bukselomme). Hvis man går ned ad vejen, kommer man forbi forskellige butikker som sælger det ene og det andet, en teknisk skole og et posthus. Og så ender man i Clocktower-rundkørslen, som som er ret kaotisk, men som man nødvendigvis må bevæge sig rundt i, hvis man vil nogen steder. F.eks. ligeud, for at komme i det store supermarked Nakumatt, eller til højre, for at komme til busstation, marked, cafeer, flere butikker, restauranter, templer, en moske, stille gader og larmende gader. Men egentlig skulle dette indlæg ikke handle om alt det, som er udenfor vores hjem i Mawallas bygning på Boma Road, men alt det, som er indenfor. Og det forklares bedst med et par billeder.

Her er vores stue.

Og her er vores køkken. Ejvind har fået sin egen hylde/sit eget skab, hvor han godt kan lide at lege mens vi laver mad og vasker op (en helt ny aktivitet for os, som kommer fra lejlighed med alt i hårde hvidevarer!) Man kunne foranlediges til at tro, at han på billede nr 3 er faldet i søvn (i hvert fald hvis man kender Ejvinds far og Ejvinds farbror, som har fantastisk nemt ved at falde i søvn på dansegulv, i barer, på cykler og lignende). Men det er ikke tilfældet; Ejvind ville aldrig falde i søvn uden at gøre opmærksom på sig selv først.




De sidste rum kommer i Her Bor Vi #2. Jeg kan mærke, at I allerede glæder jer. Det er godt.

1 kommentar:

  1. herlige billeder! tak for det
    Og rart at vide, hvorn man kommer til supermarkedet.
    Apropos kunne jeg virkelig godt sove nu... også selvom en meget tyk og tung kvinde stod ovenpå mine tæer med en meget tynd og sylepids sko på... Var til legendarisk oktoberfest(primo sept????) i noget så tysk som 5'øren på amager (??!!!).
    Vi savner jer altså og NU skal I komme hjem

    SvarSlet